Välkommen till vår butik i Upplands Väsby

Här jobbar Börje och Marigona som har järnkoll på kvalitetsprodukter för yrkesproffs och dess användningsområden. Butiken som funnits i Upplands Väsby sedan 2019 är laddad med ett brett utbud av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, kemi, fästmaterial och mycket mer. Här erbjuds du även tjänster som besiktning av fallskydd och scanning av din fot för tillpassning av arbetsskor. Dessutom kan du skräddarsy din egen sortimentslåda med det sortiment som passar just dig. Vi hjälper självklart till med påfyllnadsservice eller utbyteslåda när du behöver fylla på. 

Tillgänglighet för dig

Våra butiker håller öppet som vanligt så att du ska kunna få dina varor leverarde på det sätt som passar dig bäst. Butikerna har även infört extra hygienåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Butikskampanj december och januari

I månadskampanjen för december 2023 och januari 2024 hittar du massor av produkter till extra bra priser i våra butiker.

Bläddra i kampanjbladet

Würth kundklubb

Passa på att köpa dina julklappar i våra butiker. I december får du dubbla poäng i Würth Kundklubb. Gäller på alla dina inköp i butik.

Vi bjuder på lussebullar

Onsdag 13 december firar vi lucia och bjuder vi alla köpande kunder på lussebulle och glögg. Välkommen in i värmen!

Få en chokladask på köpet!

I december får du en chokladask på köpet när du handlar för 2000:- eller mer vid ett köptillfälle i våra butiker.