Visselblasning_banner2.jpg

Visselblåsning

Vår uppförandekod beskriver vårt åtagande att behandla varandra, våra kunder, leverantörer och andra affärspartners med integritet. För att säkerställa efterlevnad av detta har vi ett system där Würth-anställda och tredje parter kan rapportera kriminella handlingar och andra större överträdelser.

Om du vill rapportera en incident eller överträdelse kan du välja att göra det anonymt eller genom att ange ditt namn. Vi vill främja en miljö med öppen kommunikation och vill därför uppmuntra dig att ange ditt namn. Vi behandlar all din personliga information med största konfidentialitet och tar hänsyn till alla parters legitima intressen.

Observera att du bör skapa en postlåda i länken nedan så att vi kan komma i kontakt med dig om det skulle uppstå några följdfrågor. Kommunikation via denna brevlåda är valbar och du kan själv välja att vara anonym. Klicka dig vidare via länken nedan och följ angivna steg.

Frågor & kontakt

Har du frågor kring detta eller behöver teknisk hjälp så kan du kontakta bolagets Compliance Officer. All kommunikation mellan samtliga parter är konfidentiell.

 

Kontaktuppgifter:

cornelia.ljungberg@wuerth.se

0703740560