Würth Svenska 55 år

I 55 år har vi levererat kvalitet, kunskap och service till våra kunder i Sverige och mycket har hänt sedan Würth Svenska AB startades i Nacka 1967. Det började med tre anställda i en källarlokal i Nacka 1967, idag har Würth 444 anställda och 2021 nådde företaget den historiska milstolpen en miljard i försäljning. Läs här nedan om Würths historia genom åren och intervjuer med några anställda på Würth som har varit med väldigt länge.

Nu och då - möt några av Würths anställda som varit med länge

När Würth Svenska grundades arbetade tre anställda i en källarlokal i Stockholm. Idag är Würth en stor arbetsplats med 444 anställda. Många har varit med länge och varje år uppvaktas kollegor som arbetat 10, 15, 20, 25 och 30 år på företaget. Några som varit med länge är Sören Larsson, Joakim Öberg och Per Knutsson. Vi träffar dem och får en inblick i hur företaget och deras jobb förändrats under åren.

Per Knutsson - 21 år på Würth

Möt Per, en uppskattad medarbetare på lagret som arbetat på Würth i 20 år. Då hade Würth precis flyttat från Avesta till Örebro.

Läs mer

Joakim Öberg - 28 år på Würth

Joakim Öberg har jobbat som fältsäljare på Würth sedan 1994 och har under åren varit med om både säljyrkets och företagets utveckling.

Läs mer

Sören Larsson - 32 år på Würth

En person som varit med sen Avesta-tiden är Sören Larsson, butiksansvarig, som har varit anställd på Würth i snart 32 år.

Läs mer