Effektiva inköp med hjälp av Würth App

Lundby Container Service är specialiserade på försäljning, ombyggnation och uthyrning av containrar. Efter tre års partnerskap med Würth har de nu tagit ett stort kliv in i framtiden och använder exklusivt appen för alla sina inköp.

Två personer i reflexväst står framför en skylt med texten Lundby Container Service.
2024-06-19 08:47:17
Dela:

LCS Container Service* erbjuder en totallösning när det gäller innovativa och anpassade containerlösningar. Genom sin egen produktion erbjuder de skräddarsydda lösningar utifrån kundernas unika önskemål och behov. Anläggningen sträcker sig över imponerande 75 000 kvadratmeter.

Vi träffar Tobias Johansson som är produktionschef på Lundby Container Service och har jobbat där i över åtta år i olika roller.  Att göra inköpsprocessen så smidig som möjligt är en viktig del av Tobias jobb och där spelar samarbetet med Würth en viktig roll.

- Det var när Karin (Account Manager Würth) kom in som samarbetet tog fart på riktigt och en av de avgörande faktorerna var implementeringen av Würths app, som visade sig vara överlägsen när det gäller användarvänlighet och funktionalitet. Diskussionen om priser blev snabbt irrelevant, eftersom fördelarna med appen var så tydliga och användbara.

Tidsbesparande och effektivitetshöjande

Tobias framhäver appens betydelse för tidsbesparing och effektivitet.  Genom att göra veckovisa beställningar kan de vara säkra på att de får de produkterna när de behöver dem, samtidigt som de undviker att ha överflödigt lager. Enkelheten i att använda appen gör också att medarbetarna tar ansvar för sina egna behov och frigör tid för Tobias. Med hjälp av appens inbyggda skanner går det fort och enkelt att beställa det som behöver fyllas på.

- Vi försöker hela tiden digitalisera oss – det digitala skapar förutsättningar för att vi ska kunna jobba mer effektivt. Appens snabba och intuitiva gränssnitt har också möjliggjort att mina medarbetare tar ansvar för sina egna behov, vilket har avlastat mig som tidigare varit en flaskhals i inköpsprocessen. Jag tycker att det är viktigt att lita på mina medarbetare.

Karin Leandersson är Account Manager på Würth, och kundansvarig för Lundby Container Service.

- Det är varit väldigt roligt jobba med Lundby Container Service. De ligger verkligen i framkant gällande digitalisering och ser fördelarna med att använda våra digitala lösningar. Jag är imponerad över hur de strukturerat upp sina inköp med hjälp av appen.

Tobias understryker den personliga kontakten med Karin och ser Würth som en partner som verkligen hjälper dem att driva sin verksamhet framåt.

- Jag uppskattar verkligen den personliga kontakten med Karin. Jag vet att hon finns tillgänglig när jag behöver hjälp och hon bryr sig om oss som kund. För oss är Würth inte bara en leverantör, utan en partner som verkligen hjälper oss att driva vår verksamhet framåt.

Containerlösningar nu och för framtiden

Med närmare 60 års erfarenhet i branschen har Lundby Container Service utvecklat en gedigen kunskap om containerlösningar. Trots detta strävar de ständigt efter att förbättra sina erbjudanden med fokus på kvalitet, konkurrenskraft och hållbarhet. Mats Ljungberg är försäljnings- och marknadschef på Lundby Container Service berättar om närmaste tidens utmaningar;

- Jag har både ansvaret att hitta nya kunder och att utveckla våra befintliga. Många vet inte om allt vi kan erbjuda och hur bra vi är på att skapa speciallösningar. Vi letar alltid efter nya sätt att lösa våra kunders behov och göra deras verksamheter starkare. Oavsett behovet finns det alltid en optimal lösning.- Vår utmaning är att alltid leverera det bästa, och det kräver att vi är innovativa och tänker långsiktigt. Att ge bästa lösning, bästa transport och till bästa pris kräver erfarenhet och kunnande, något som vi verkligen har efter snart 60 år i branschen.

*Lundby Container Service har sedan artikeln skrevs bytt namn till LCS Container Solutions.


Fyll på din förbrukning med Würth App

I Würth App kan du söka och handla direkt i appen, skanna streckkoder både på produkter och hyllkanter för att fylla på av en vara.

Du kan även ha koll på dina beställningar och följa din order steg för steg.

På startsidan hittar du genvägar till dina vanligaste köp, favoritlistor och aktuella kampanjer och erbjudanden. 


Ladda ned Würth App i App Store
Ladda ned Würth App i Google Play
Tillbaka till Online Magazine