Würth som lönsam helhetsleverantör för husvagn- och husbilsverkstäder

Husvagn- och husbilsbranschen växer och vi ser stor potential i vårt erbjudande där vi kan underlätta för verkstäder inom branschen. Med lång erfarenhet av de olika beståndsdelarna inom fordonsbranschen kan vi erbjuda en lönsam helhetslösning för dig som arbetar med husvagn och husbil. 

20 september 2022
Dela:

Jimmy Carlström är Regionchef på Würth och har ansvarat för att driva utvecklingen av våra koncept och tjänster för husvagn/husbil och varit spindeln i nätet för denna satsning.  

 

- Vi har befintliga kunder inom branschen men vi ser en ännu större potential. Framför allt ser vi att vi kan utveckla befintliga kunder och locka nya med vårt helhetserbjudande, berättar han. 

 

Würth kan erbjuda ett fullskaligt sortiment inom förbrukningmaterial, både för att utrusta nya husvagnar och husbilar, och reparera eller montera skadade. Vi kan hjälpa till med allt förbrukningsmaterial och vi har dessutom specialister inom tvätt och rekond, personligt skydd, fordonsdiagnostik och karosseri. 

 

 

Från den 1 oktober tar vi dessutom över som ensam svensk distributör för HBC system E1, reparationssystem för skador i strukturplåtar på husvagn/husbil. Ett unikt patenterat system där skador och revor upp till en längd av hela 70 cm kan repareras utan att hela sidoplåten måste bytas.   Reparationssystemet har dessutom en aktuell uppgradering med ”Twin Vacuum” -funktion som gör att reparationerna blir betydligt enklare och snabbare att utföra med perfekt resultat.

 

Vårt erbjudande präglas av närhet, service och ett brett sortiment. Eftersom vi har flera säljkanaler kan du som kund handla av oss när och var det passar dig bäst. Våra Account Managers åker ut på platsbesök, vi har en rikstäckande butikskedja som gör att du alltid har nära till en butik, och möjligheten till att handla online gör att du kan handla när du vill och var du vill. Vi erbjuder även verkstadsinredningar och våra populära ORSY-lösningar för att optimera din arbetsplats. 

 

- Vi är en lönsam helhetsleverantör för dig som arbetar inom husvagn och husbil. Med våra lösningar hjälper vi dig att spara tid, bli mer lönsam och öka din effektivitet, berättar Jimmy Carlström. 

 

Intresserad av att lära dig mer om vårt erbjudande? Läs mer här.