LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - ORSY systemväskor

ORSY systemväskor

Vi kan ordning och reda

ORSY har varit hjärtat i Würths erbjudande från första stund och vi fortsätter ständigt att utveckla systemet. Vårt sortiment inom systemväskor är ett bra exempel på detta. Alla delar av ORSY väsksystem är noggrant samordnade och erbjuder mängder av kombinationer.

Alla delar passar tillsammans och allt har sin plats; förbrukningsmaterial, maskiner och mycket mer.

Ordning och reda med ORSY

Vi vet att du dagligen behöver förbrukningsmaterial, maskiner och verktyg för att kunna utföra ditt arbete. Vi vet också att du gör störst nytta genom att ägna dig åt det du är bäst på. ORSY är ett effektivt sätt att hålla ordning på förbrukningsmaterial och andra produkter.

De nya ORSY systemväskorna är en viktig del i detta, de hjälper dig att få ordning på din vardag. De ger dig en överblick över vilket material du har på lager och att det du behöver finns på plats – just när du behöver det.

Du arrangerar det som du själv vill. Enkelt, flexibelt och tidsbesparande.

Ändlösa möjligheter för varje väskstorlek

ORSY väsksystem är logiskt och flexibelt uppbyggt. Basen är den minsta insatsen som är 1.1.1 (en enhet bred, en enhet djup och en enhet hög). Den är självklart anpassad till den minsta väskstorleken. Möjligheterna är sedan oändliga för att skapa anpassade lösningar för allt du vill förvara i väskorna.

würth_ORSYNEU_0885.jpg

Väl genomtänkt - ned i minsta detalj

Allting passar och du kan lita på alla de välgenomtänkta detaljerna och användarvänliga funktionerna som systemet erbjuder. Systemväskornas möjlighet att kopplas samman är bara en av systemets stora fördelar.

Bygg på höjden

Behöver du mer än en ORSY-väska av samma storlek? Stapla dem på höjden, antingen löst ovanpå varandra med hjälp av stödfötterna, eller genom att låsa fast dem med kopplingsfunktionen. Du kan på detta sätt bära flera väskor som en enhet. Tack vare stödfötterna så hålls den nedersta väskan alltid hel och ren.

Alltid rätt utrustad

Väskorna finns tillgängliga i olika storlekar och höjder, de kan utrustas med skumplastinlägg, insatser, lådor och sortimentlådor för att kunna anpassas efter just dina behov. Systeminsatserna passar både i ORSY-hyllorna och i systemväskorna. Du kan därmed snabbt packa din väska med rätt material och utrusning för dagens arbete.

Gott om utrymme invändigt, smarta funktioner utvändigt

Inuti har ORSY-väskan raka former och stort lagringsutrymme. På utsidan har locket har en infälld yta där du kan lägga mindre produkter såsom bits och skruvar. De infällda handtagen på sidorna gör det lätt för dig att flytta runt på väskan snabbt och enkelt. De invändiga gångjärnen är kraftiga och hållbara.
 

Lång hållbarhet

Systemväskorna är gjorda i ABS, en extra reptålig och hållbar thermoplast. Väskornas material gör dem motsåndskraftiga mot oljor och fetter och de klarar tuffa temperatur- och väderförhållanden. Den röda elastomer-tätningen i locket skyddar mot vatten.

Säkert och användarvänligt

Två användarvänliga lås garanterar säker och enkel öppning av systemväskorna. De infällda handtagen på utsidan är extremt kraftiga och kan lyfta upp till 60 kilo. Det runda svängbara handtaget är utformat så att du bekvämt kan bära väskan trots stor tyngd.

Alltid flexibel

Produktsortimentlådor i olika storlekar håller ordning i din systemväska. För att du ska få en bra överblick av ditt material, hålls lådorna på plats med hjälp av det upphöjda rutmönstret i botten av väskan. Det transparanta locket sluter perfekt runt varje låda och undviker att materialet i lådan faller ut och blandas under transport.

DET BÄSTA VERKTYGET FÖR DINA VERKTYG...

...och även för dina maskiner och ditt förbrukningsmaterial.

Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor, levereras obestyckade..

 • Stora handtag med integrerade, mjuka material och bred svängradie för att ta bort trycket från händer och handleder
 • Infällda handtag med upp till 60 kg i bärkapacitet
 • Enkel öppning och stängning
 • Etikettsektion för självhäftande eller insatta etiketter
white-divider.jpg

systemväskor med svart lock


systemväskor med transparent lock


Plastinsatser för väskor med svart lock


Plastlådor