LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - ORSY systemväskor

ORSY systemväskor

Med ORSY systemväskor är det enkelt att hålla ordning och reda. Väskorna är noggrant samordnade och erbjuder mängder av kombinationer. Med hjälp av olika insatser kan du bygga ihop väskan efter dina önskemål och behov. Alla delar passar tillsammans och allt får sin plats; förbrukningsmaterial, maskiner och mycket mer. Systemväskorna finns i olika storlekar och och kan kopplas ihop med varandra. Är du intresserad av systemväskorna och vill ha hjälp kan du kontakta oss inom formuläret längre ner på sidan. Du kan även åka in till någon av våra butiker, dem hjälper dig att bygga ihop din ultimata systemväska.

Ordning och reda med ändlösa möjligheter för varje väska

Vi vet att du dagligen behöver förbrukningsmaterial, maskiner och verktyg för att kunna utföra ditt arbete. Vi vet också att du gör störst nytta genom att ägna dig åt det du är bäst på. ORSY är ett effektivt sätt att hålla ordning på förbrukningsmaterial och andra produkter. De ger dig en överblick över vilket material du har på lager och att det du behöver finns på plats – just när du behöver det.

 

Du arrangerar det som du själv vill. Enkelt, flexibelt och tidsbesparande. Väsksystemet är logiskt och flexibelt uppbyggt. Basen är den minsta insatsen som är 1.1.1 (en enhet bred, en enhet djup och en enhet hög). Den är självklart anpassad till den minsta väskstorleken. Möjligheterna är sedan oändliga för att skapa anpassade lösningar för allt du vill förvara i väskorna.

Köp din systemväska här Ta hjälp av våra butiker

Väl genomtänkt - ned i minsta detalj

Systemväskorna är välgenomtänkta och detaljerna skapar en användarvänlig väska som håller ordning på dna verktyg och förbrukningsmaterial. Koppla samman väskorna, bygg på höjden och inred väskorna med insatser som passar dina behov.

Bygg på höjden

Behöver du mer än en ORSY-väska av samma storlek? Stapla dem på höjden, antingen löst ovanpå varandra med hjälp av stödfötterna, eller genom att låsa fast dem med kopplingsfunktionen. Du kan på detta sätt bära flera väskor som en enhet. Tack vare stödfötterna så hålls den nedersta väskan alltid hel och ren.

Alltid rätt utrustad

Väskorna finns tillgängliga i olika storlekar och höjder, de kan utrustas med skumplastinlägg, insatser, lådor och sortimentlådor för att kunna anpassas efter just dina behov. Systeminsatserna passar både i ORSY-hyllorna och i systemväskorna.

Smarta funktioner och gott om utrymme

Inuti har ORSY-väskan raka former och stort lagringsutrymme. På utsidan har locket en infälld yta där du kan lägga mindre produkter som bits och skruvar. De infällda handtagen på sidorna gör det lätt att flytta runt på väskan. De invändiga gångjärnen är kraftiga och hållbara.
 

Lång hållbarhet

Systemväskorna är gjorda i ABS, en extra reptålig och hållbar thermoplast. Väskornas material gör dem motsåndskraftiga mot oljor och fetter och de klarar tuffa temperatur- och väderförhållanden. Den röda elastomer-tätningen i locket skyddar mot vatten.

Säkert och användarvänligt

Två användarvänliga lås garanterar säker och enkel öppning av systemväskorna. De infällda handtagen på utsidan är extremt kraftiga och kan lyfta upp till 60 kilo. Det runda svängbara handtaget är utformat så att du bekvämt kan bära väskan trots stor tyngd.

Alltid flexibel

Sortimentlådor i olika storlekar håller ordning i din systemväska. För att du ska få en bra överblick av ditt material hålls lådorna på plats med hjälp av det upphöjda rutmönstret i botten av väskan. Det transparanta locket sluter perfekt runt varje låda och undviker att materialet i lådan faller ut och blandas under transport.

Intresserad av ORSY?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.