LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - ORSYmat

ORSYmat

ORSY är Würths logistik- och servicekoncept för optimal lagring och tillhandahållande av material. ORSYmat tar servicen till nästa nivå och man kan säga att det är en digital variant av ORSY. Dina anställda får åtkomst till det material de behöver, när de behöver det. Systemet beställer automatiskt vid förutbestämda beställningspunkter och registrerar dessutom alla processer. Beställningarna sampackas och levereras enligt överenskommelse, t.ex. en gång i veckan. Detta ger dig som ansvarig bra kontroll, tillgång till samlad statistik samt ordning och reda.

3 olika moduler

ORSYmat finns i olika modeller och utföranden med helt automatisk materialförsörjning baserad på ert sortiment och förbrukning. ORSYmatens helautomatiska beställningsfunktion gör att ni aldrig behöver vänta på material, vilket är en trygghet för er som kund. De olika modulerna kan kombineras och bilda unika varianter helt anpassade efter er verksamhet och era behov.

 

Ta del av dessa fördelar

Alla processer är transparenta och allt som sker är fullt spårbart genom rapporter med alla uttag och beställningar samt påfyllnader. Utöver det har ni möjlighet att själva följa aktiviteter i systemets portal. Med hjälp av detta intelligenta system minskar vi era inköps- och lagringskostnader, ökar tillgången på varor och minskar eventuellt svinn av förbrukningsvaror. Det säkerställer också att rätt person har tillgång till rätt produkter.

Kontroll

Endast användare som har behörighet till varuautomaten kan plocka ut material. Ni får rapporter som tydligt visar hur mycket som plockas ut, av vem samt när beställningar och leveranser sker.

 

Minskad förbrukning

En studie av 45 europeiska kunder visar att förbrukningen av det material som tillhandahålls via ORSYmat minskar med i snitt 20 %.

 

Lägre totalkostnad för att hitta rätt varor

Minskad konsumtion och kortare tid för att hitta rätt varor. Mindre tid för att inventera ert lager och mer fokus på er kärnverksamhet. Varuautomater från Würth minskar kostnaderna för er lager- och logistikhantering.

Effektivare hantering

Snabb och enkel översikt över er förbrukning vilket effektiviserar er verksamhet. Varuautomaterna säkerställer att rätt produkter finns på rätt plats.

 

Enkel process

Uttag registreras direkt och produkter beställs automatiskt enligt förbestämda min-/maxlagernivåer. Nya varor levereras och packas upp, rätt produkt finns därmed alltid tillgänglig när den behövs. Så enkel är beställningsprocessen.

 

Enkel installation och anslutning

Ett eluttag är allt ni behöver för att använda ORSYmat. Varuautomaten kommunicerar med Würth via SIM-kort som vi tillhandahåller.

Hur fungerar ORSY®mat?

Intresserad av ORSY?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.