ORSYtainerdigital_2000x750.jpg

ORSYtainer digital och ORSYrum digital

För längre projekt kan även vår ORSYtainer digital eller ORSYrum digital vara en effektiv lösning för dig. Lösningen kundanpassas och fungerar som en butik på plats hos dig. I en container från Würth eller i avgränsat rum på din arbetsplats. Genom RFID-teknik läser lösningen av vem och vad som plockas ut. Ni bestämmer min- och max-lager och den digitala lösningen beställer automatiskt mer varor när det behövs.

Fördelar

•  Kontroll på förbrukningen och minskat svinn genom transparanta processer                                                                                                                     

•  Automatisk beställning baserad på min-/max-lager

•  Samlad statistik

•  Ordning och reda

Hur fungerar det?

Denna teknik liknar en miniatyr av en Würth-butik på plats hos er. Fylld med produkter som ni använder. För att få tillgång till butiken behöver medarbetaren identifiera sig med en RFID-tag. När personen har plockat alla varor som behövs går personen in i en RFID-sluss och köpet registreras automatiskt. Ni faktureras bara för de varor som ni köper i lösningen.

 

I denna lösning får du all information om vem som plockar ut varor och hur mycket. Uttagen går även att styra mot en referens om det behövs mer information om uttaget.

 

Vill du veta mer om ORSYtainer digital och ORSYrum digital? Fyll i vårt kontaktformulär (öppnas i ny flik) så kontaktar vi dig!

ORSYTainer Digital

ORSYrum

ORSYtainer digital