glasreparation.jpeg

Glasreparation

Öka din lönsamhet genom att själv utföra småreparationer inom er verksamhet. Att laga stenskott är ett mycket bra sätt för en personbilsverkstad att öka sina intäkter. Med vår utbildning och utrustning är det enkelt för en verkstad att öka sina intäkter. Denna utbildning innehåller både teori och praktik. 

Så här mycket kan du tjäna
Ni är 5 mekaniker som vardera ”mekar” med 3 bilar per dag. Då hanteras 15 bilar per dag i er verksamhet. Låt säga att en tredjedel av dessa bilar har ett eller flera stenskott i vindrutan. Det innebär att ni handhar ungefär 5 bilar per dag med glasskador som går att laga. Er verksamhet ersätts från kundens försäkringsbolag med upp till 600 SEK för varje ruta som lagas. Det blir en inkomst på ungefär 3 000 SEK per dag. Eller cirka 15 000 SEK per vecka. Eller i det närmaste 60 000 SEK på fyra veckor. Görs detta elva månader om året så blir summan uppåt 660 000 SEK. Kunden betalar upp till 200 SEK i självrisk för detta till sitt försäkringsbolag. Kan du låta bli att erbjuda kunden att laga sina stenskott?

 

Målgrupp
Verksamheter som vill öka sin lönsamhet genom att själva utföra glasreparationer. Utbildningen vänder sig till all personal på arbetsplatsen som vill öka sitt kunnande om en del av Würths affärskoncept för reparationer av små skador och skönhetsfel, SmileRepair. Ingen förkunskap krävs. Teoretisk och praktisk genomgång av en glasreparation med material och verktyg från Würth i enlighet med försäkringsbolagens normer. Utbildningen avslutas med en skriftlig tentamen.

• Teoretisk genomgång och bakgrund
• Genomgång verktygsväska
• Praktiska övningar och reparation av stenskott
• Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov
• Utbildningsbevis

Max antal deltagare per utbildningstillfälle är 6 personer.

Utbildningsförfrågan