Vindrutebyte.jpeg

Vindrutebyte

Öka din lönsamhet genom att själv utföra småreparationer inom er verksamhet med vår teoretiska och praktiska utbildning.

Det finns stora pengar att hämta och även mindre verkstäder som inte är specialister på vindrutebyten kan nu enkelt utföra dessa arbeten med Würths utbildning och produkter. Utbildningen kan kombineras med utbildning i allergiframkallande kemiska produkter.

Målgrupp
Verksamheter som vill öka sin lönsamhet genom att själva utföra vindrutebyten. Utbildningen vänder sig till all personal på arbetsplatsen som vill öka sitt kunnande om en del av Würths affärskoncept för reparationer av små skador och skönhetsfel, SmileRepair. Ingen förkunskap krävs.

 

Innehåll och arbetsform
Teoretisk och praktisk genomgång av vindrutebyte. Deltagarna tillämpar efter en teoretisk genomgång att praktiskt byta vindruta med hjälp av Würths verktyg, enligt försäkringsbolagens normer. Utbildningen avslutas med en skriftlig tentamen.

• Teoretisk genomgång av vindruta och kaross
• Tips och rekommendationer av limmetoder och verktyg
• Praktiska övningar och byte av vindruta

Mål
Målet med utbildningen är att deltagaren praktiskt ska kunna byta en vindruta med material och verktyg från Würth Svenska AB och i enlighet med försäkringsbolagens normer.

Max antal deltagare per utbildningstillfälle är 6 personer.

Utbildningsförfrågan