banner_las-larm.jpeg

Lås och larm

Helhetserbjudande för dig som arbetar med lås- och larminstallation.

Hos Würth hittar du både produkter och tjänster som passar din verksamhet. I våra butiker har vi ett anpassat sortiment med allt som du som lås- och larminstallatör behöver. Med våra smarta lösningar som t.ex. ORSY Systemväskor får du ordning och reda på förbrukningen och med Würth bilinredningar anpassar vi din servicebil efter dina behov. Vi erbjuder även flera olika logistiklösningar som gör att du alltid har tillgång till vårt breda produktutbud. Läs mer om våra anpassade produkter och tjänster här nedan.

 

E-handel och butik

I våra butiker hittar du ett anpassat sortiment för hiss. Med hjälp av vår e-handel och app så kan du också göra smidiga inköp när något saknas på hyllan.

 

Anpassat sortiment

I våra butiker har vi samlat ett anpassat sortiment för dig som jobbar inom hiss.

Hitta butik

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Handla på nätet - hämta i butik

Du kan beställa varor i lugn och ro när det passar dig i Würths e-handel. När ditt paket är klart för avhämtning i din Würth-butik ringer vi dig.

Läs mer

ORSY - servicekoncept

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet. Läs nedan om några av våra ORSY-tjänster. Vill du se hela vårt utbud kan du läsa mer här. 

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

Läs mer

ORSY smart

ORSYsmart är den perfekta lösningen dig som vill slippa springa mellan våningsplan på exempelvis ett bygge för att få tag på förbrukningsmaterial.

Läs mer

ORSY-Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

Läs mer

Tjänster

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Läs mer

Fallskyddsutbildning

Se till att dina medarbetare får det skydd och den utbildning de måste ha när de jobbar på höga höjder.

Läs mer

Produkttips

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

Läs mer

Allt inom personligt skydd

På Würth hittar du ett heltäcknade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatse

Läs mer