Toggle navigation Meny - Lås och larm

Helhetserbjudande för dig som arbetar med lås- och larminstallation

Hos Würth hittar du både produkter och tjänster som passar din verksamhet. I våra butiker har vi ett anpassat sortiment med allt som du som lås- och larminstallatör behöver. Med våra smarta lösningar som t.ex. ORSY Systemväskor får du ordning och reda på förbrukningen och med Würth bilinredningar anpassar vi din servicebil efter dina behov. Vi erbjuder även flera olika logistiklösningar som gör att du alltid har tillgång till vårt breda produktutbud. Läs mer om våra anpassade produkter och tjänster här nedan.

Lås och larm

 
 

E-handel och butik

I våra butiker hittar du ett anpassat sortiment för dig som jobbar med lås- och larminstallation. Med hjälp av vår e-handel och app så kan du också göra smidiga inköp när något saknas på hyllan.

Digitala lösningar

Würth har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt, se vilken som passar dig bäst.

Anpassat sortiment i butik

I våra butiker har vi samlat ett anpassat sortiment för dig som jobbar med lås och larm.

Handla på nätet - hämta i butik

Du kan beställa varor i lugn och ro när det passar dig i Würths e-handel. När ditt paket är klart för avhämtning i din Würth-butik ringer vi dig.

ORSY - servicekoncept

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet. Läs nedan om några av våra ORSY-tjänster. Vill du se hela vårt utbud kan du läsa mer här

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

ORSY Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

Würth bilinredning

Vi skräddarsyr din servicebil efter dina behov med vår egentillverkade bilinredning och de tillbehör och den extrautrustning som du önskar.

Läs mer

Produkttips

Hos Würth hittar du ett brett utbud av produkter för din verksamhet. Vi vill tipsa om vårt breda utbud inom infästning samt vårt helhetserbjudande inom personligt skydd.

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

Allt inom personligt skydd

På Würth hittar du ett heltäcknade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatse

Tjänster

Würth kan hjälpa dig med din kemikaliehantering. Vi erbjuder också utbildningar inom exempelvis Fallskydd. Viktiga tjänster som gör att du har kontroll och följer alla regler inom arbetsmiljö.

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Fallskyddsutbildning

Se till att dina medarbetare får det skydd och den utbildning de måste ha när de jobbar på höga höjder.