Välkommen till Würth Megastore Norrtull

Välkommen till Würth Megastore på Sveavägen 167, Norrtull. I vår 1 200 kvadratmeter stora butik hittar du som yrkesproffs ett brett utbud av kvalitetsprodukter. I butiken finns olika avdelningar med ett komplett sortiment för de flesta yrkeskategorier framförallt inom hiss, lås, larm, bygg och rekond. Hos oss hittar du även arbetskläder från Blåkläder. Vi erbjuder specialanpassade transporttjänster till dig som utför arbeten i innerstan. Inne i butiken möts du av Timmy, Christoffer och Daniel - vår kunniga personal som hjälper dig hitta rätt produkter för din verksamhet. Och givetvis hittar du allt fästmaterial du behöver – Würth är bäst på fäst!

 

Butiken rymmer även utbildningslokaler och ett showroom där vi presenterar våra servicekoncept. Välkommen in till oss.

Showroom

Würth Norrtull är mer än bara en butik, här visar vi även upp våra olika ORSY-koncept. Välkommen in och inspireras!

Läs mer

Leveransalternativ

Vare sig du ringer in eller beställer online, har vi flera smidiga och klimatsmarta leveransalternativ.

Läs mer

OUTLET

I december och januari har vi outletförsäljning i våra butiker. Produkterna varierar mellan butikerna, besök din närmsta Würth-butik för att se vad som erbjuds.

Butikskampanj december & januari

Under december och januari hittar du massor av produkter till extra bra priser i våra butiker.

Bläddra i kampanjbladet

Blaklader_butik.png

Hitta dina arbetskläder i vår butik

I vår butik erbjuder vi arbetskläder från Blåkläder. Kläder med allra bästa kvalitet, funktion och design. Vi vet vilken typ av kläder som passar olika typer av verksamheter och kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi kan även hjälpa dig med tryck på kläderna.

 

Nu öppnar Würth sin första Würth Megastore

Den 1 april slår Würth upp portarna till kedjans första Megastore på Sveavägen 167, Norrtull. Butiksytan är hela 1200 kvadratmeter stor och förutom ...

 

Würth Svenska AB expanderar och öppnar sin första Megastore vid Norrtull

Würth Svenska AB utökar sitt butiksnät och öppnar sin första Megastore på Sveavägen vid Norrtull. Showroom, utbildningslokaler och demostationer ...