Välkommen till Würth Megastore Norrtull

Välkommen till Würth Megastore på Sveavägen 167, Norrtull. I vår 1 200 kvadratmeter stora butik hittar du som yrkesproffs ett brett utbud av kvalitetsprodukter. I butiken finns olika avdelningar med ett komplett sortiment för de flesta yrkeskategorier framförallt inom hiss, lås, larm, bygg och rekond. Hos oss hittar du även arbetskläder från Blåkläder. Vi erbjuder specialanpassade transporttjänster till dig som utför arbeten i innerstan. Inne i butiken möts du av Timmy, Christoffer och Daniel - vår kunniga personal som hjälper dig hitta rätt produkter för din verksamhet. Och givetvis hittar du allt fästmaterial du behöver – Würth är bäst på fäst!

 

Butiken rymmer även utbildningslokaler och ett showroom där vi presenterar våra servicekoncept. Välkommen in till oss.

Showroom

Würth Norrtull är mer än bara en butik, här visar vi även upp våra olika ORSY-koncept. Välkommen in och inspireras!

Läs mer

Leveransalternativ

Vare sig du ringer in eller beställer online, har vi flera smidiga och klimatsmarta leveransalternativ.

Läs mer

Butikskampanj oktober & november

Bläddra i kampanjbladet

Kundklubbserbjudande

För dig som är eller blir medlem i Würths kundklapp kan under oktober och november Köpa en uppladdningsbar Pennlampa 3W LED för endast 385 kr. Priset gäller endast vid inköp från butik.

Läs mer

Hitta dina arbetskläder i vår butik

I vår butik erbjuder vi arbetskläder från Blåkläder. Kläder med allra bästa kvalitet, funktion och design. Vi vet vilken typ av kläder som passar olika typer av verksamheter och kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi kan även hjälpa dig med tryck på kläderna.