Välkommen till Uppsalabutiken

Här möts du av Roberth och Jan som gärna guidar dig i det breda sortimentet av kvalitetsprodukter för yrkesproffs. Butiken som funnits i Uppsala i snart 20 år erbjuder ett stort utbud av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, kemi, fästmaterial och mycket mer. Här erbjuds du även tjänster som besiktning av fallskydd och scanning av din fot för tillpassning av arbetsskor. Dessutom kan du skräddarsy din egen sortimentslåda med det sortiment som passar just dig. Vi hjälper självklart till med påfyllnadsservice eller utbyteslåda när du behöver fylla på. 

Välkommen på Oktoberfest i våra butiker!

Äntligen är det dags för Oktoberfest! Under hela september har vi kampanjpriser i butikerna. Mellan den 11-22 september firar vi extra med Würth-veckor. Då bjuder butikerna på bratwurst och lättöl. I butikernas orderlotteri kan du vinna snygga ölsejdlar.

Läs mer om Oktoberfesten här

Butikskampanj september

I månadskampanjen för september hittar du massor av produkter till extra bra priser i våra butiker.

Bläddra i kampanjbladet

Würth kundklubb

I september kan du som är eller blir medlem i Würths kundklubb köpa ett Bitssats 1/4" för endast 295 kr. Erbjudandet gäller endast i butik.

Hitta dina arbetskläder i vår butik

I vår butik erbjuder vi arbetskläder från Blåkläder. Kläder med allra bästa kvalitet, funktion och design. Vi vet vilken typ av kläder som passar olika typer av verksamheter och kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi kan även hjälpa dig med tryck på kläderna.