Välkommen till Växjöbutiken!

Här välkomnas du av Faton och Madlene, båda med gedigen erfarenhet av branschen och således full koll på produkter för yrkesproffs. I Växjöbutiken har man funnits sedan 2020 och här finns allt du behöver av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, kemi, fästmaterial och mycket mer. Här erbjuds du även tjänster som besiktning av fallskydd och scanning av din fot för tillpassning av arbetsskor. Skräddarsy din egen sortimentslåda med det sortiment som passar just dig. Vi hjälper självklart till med påfyllnadsservice eller utbyteslåda när du behöver fylla på. I Växjöbutiken har du dessutom möjlighet att få ditt eget tryck på vårt stora sortiment av Blåkläder.

 

Varmt välkommen in, vi bjuder gärna på en kopp kaffe!

vaxjo0.jpeg

Butikskampanj december och januari

I månadskampanjen för december 2023 och januari 2024 hittar du massor av produkter till extra bra priser i våra butiker.

Bläddra i kampanjbladet

Würth kundklubb

Passa på att köpa dina julklappar i våra butiker. I december får du dubbla poäng i Würth Kundklubb. Gäller på alla dina inköp i butik.

Vi bjuder på lussebullar

Onsdag 13 december firar vi lucia och bjuder vi alla köpande kunder på lussebulle och glögg. Välkommen in i värmen!

Få en chokladask på köpet!

I december får du en chokladask på köpet när du handlar för 2000:- eller mer vid ett köptillfälle i våra butiker.

I vår butik erbjuder vi arbetskläder från Blåkläder. Kläder med allra bästa kvalitet, funktion och design. Vi vet vilken typ av kläder som passar olika typer av verksamheter och kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi kan även hjälpa dig med tryck på kläderna.