Tryggt och leveranssäkert med ORSY på arbetsplatsen

Liebherrs entreprenadmaskiner tillverkas i fabriker runt om i världen. När de kommer till Sverige anpassas de efter svensk standardutrustning och kundernas önskemål. På Liebherr-Sverige AB i Västerås träffar vi verkstadschefen Emil Göransson, som ansvarar för företagets svenska utrustningsverkstäder.

27 augusti 2020
Dela:
- Den svenska och nordiska marknaden ligger långt fram om man jämför med övriga världen. Kunderna ställer höga krav på maskinerna. Mitt ansvar är att täcka kundens behov så att de får vad de har beställt, berättar Emil Göransson.

Liebherr-Sverige AB är en trogen Würth-kund sedan många år tillbaka. På anläggningen i Västerås finns ORSY-hyllor fyllda med förbrukningsmaterial, verktyg, maskiner och kemiartiklar som veckovis inventeras och fylls på av Würths säljrepresentant Hans-Olov Hansson.

- Vi handlar det mesta av Würth. Tillsammans med Hans-Olov har vi bestämt vad som alltid ska finnas i vår verkstad och på vår anläggning. Han är ofta här på måndagar för att inventera och kommer sedan tillbaka på onsdagar för att packa upp. Det är en trygghet för oss att han har koll på det. Vi behöver inte lägga tid på att fixa inköpen. Vi kan istället lägga den tiden på det vi är bra på istället, fortsätter Emil.


Liebherr-Sverige AB har även ett flertal servicebussar som åker runt och servar maskiner. De är utrustade med bilinredning från Würth.

- Våra servicebussar åker ofta förbi butiken och fyller på med förbrukningsmaterial. Det är en stor fördel för oss att butiken ligger så nära här i Västerås, det är enkelt för våra servicetekniker att bara åka förbi och fylla på.

Liebherr-verkstaden i Västerås har varit kund till Würth under en lång tid. Anledningen till det är bland annat närheten till butiken, ett brett sortiment som täcker de flesta av Liebherrs behov och sist men inte minst, servicen från Würths fältsäljare som gör att de själva kan lägga tid på sin kärnverksamhet.

Läs mer om Liebherr här >

Läs mer om Würths erbjudande till kunder inom Verkstäder för Tunga Fordon här >