ORSY - Service som spar tid

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet.

Konceptet består i grunden av ett unikt skräddarsytt lagersystem. Självklart hjälper dig hela vägen, från beställning och montering till kontinuerlig påfyllnad och service efter ditt behov.

 

På denna sida hittar du allt du behöver veta om ORSY - marknadens bästa personliga servicekoncept som hjälper dig att få kontroll på inköp och spara tid på hanteringen av ditt förbrukningsmaterial. Vi erbjuder både våra traditionella ORSY-koncept och digitaliserade lösningar. Dessa kan med fördel kombineras för total effektivitet.

Intresserad av orsy

Vill du veta mer om vårt ORSY-koncept? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Unikt servicekoncept

Servicekonceptet innehåller regelbundna besök från våra säljare, min/max lager på dina artiklar som ger dig kontroll över ditt material och blir lätt att följa upp. Vi hjälper dig med att plocka upp dina leveranser, märker upp artiklar, inventerar samt tar hand om reklamation och returhantering som kan vara besvärligt och tidsödande. Med våra uppföljningsmöten serverar vi dig statistik som hjälper dig att optimera sortimentet, minska svinn och tillsammans hjälps vi åt att utveckla din verksamhet.

Fördelar med ORSY

• Du ökar produktiviteten.

• Du har bättre kontroll på förbrukningen.

• Du har rätt produkter hemma vid rätt tidpunkt och i rätt volym.

• Du sparar tid och pengar.

• Du kan ägna mer tid åt säkerhet, planering, underleverantörer, personalfrågor mm.

• Din Würth-representant sköter all hantering av material och verktyg.

• Du jobbar enbart med kvalitetsprodukter.

Traditionella ORSY lösningar

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

Läs mer

ORSY-tainer

ORSYtainer är en specialinredd container som utrustas med förbrukningsmaterial för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

Läs mer

ORSY Kemi

Vi ser till att rätt kemiprodukter finns på plats vid rätt tillfälle i rätt mängd. Givetvis är säkerhet och förvaring en självklar del av helhetslösningen.

Läs mer

ORSY-smart

En perfekt lösning för dig som t.ex. arbetar på en arbetsplats i ett bygg- eller installationsprojekt där du vill slippa springa mellan våningsplan.

Läs mer

ORSY Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

Läs mer

ORSY-mobil

Vårt mål är att göra det enkelt för yrkesproffs att göra ett bra jobb. Med Würth Bilinredning får ni en anpassad lösning, oavsett vilken bransch ni arbetar inom och i vilken bil ni åker.

Läs mer

Digitala ORSY lösningar

ORSY skärm

Som komplement till vårt traditionella ORSY- hyllsystem erbjuder vi ORSYskärm, en enkel digital lösning för ökad kontroll, automatiserad beställning och ökad möjlighet att ta betalt för förbrukningsartiklar.

Läs mer

ORSY skåp digital

Vårt ORSY skåp digital använder RFID-teknik för att ge dig ytterligare kontroll på ditt lager och uttag av förbrukningsartiklar. De överenskomna produkterna får RFID-etiketter och skåpet läser av vad som plockas ut och av vem.

Läs mer

ORSYmat och ORSYmat WGT

Våra ORSYmat lösningar är digitala varianter av våra ORSY-hyllsystem. Den finns i olika utföranden som anpassas till din verksamhet. En idealisk lösning för dig som vill ha kontroll på förbrukning, lager, automatiska beställningar och minskad totalkostnad.

Läs mer

ORSYtainer digital och ORSYrum digital

För längre projekt kan även vår ORSYtainer digital eller ORSYrum digital vara en effektiv lösning för dig. Lösningen kundanpassas och fungerar som en butik på plats hos dig. I en container från Würth eller i avgränsat rum på din arbetsplats.

Läs mer

Är du intresserad av våra orsy-lösningar?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.