Toggle navigation Meny - Rådgivning och inspiration kring kemiska förbrukningsartiklar

Rådgivning och inspiration kring kemiska förbrukningsartiklar

Würths specialister Mikael Arsovski och Anders Mäenpää berättar om hur de kan guida och stötta inom detta viktiga område.

Kemi är ett av Würths största produktområden och många av Würths kunder hanterar dagligen flertalet kemikalier. Det innebär också ett stort ansvar då många kemikalier är innefattade av lagstiftningar kring både förvaring och hantering. Mikael Arsovski och Anders Mäenpää är Product Promotors och Würths specialister inom området och stöttar dagligen Würths kunder med sin erfarenhet och kompetens.

Vi hjälper våra kunder göra rätt val

”Vi får ofta frågor rörande innehållet i våra produkter utifrån ett miljöperspektiv. Det finns en stor medvetenhet hos många av våra kunder, man vill göra rätt val.  Många upplever att det är krångligt med kemikaliehantering, det finns lagstiftningar att förhålla sig till. Samtidigt finns det en stor medvetenhet, man vill göra rätt när det kommer till både hantering och förvaring. Vi kan hjälpa och stötta i dessa frågor och vår roll är därför väldigt uppskattad” berättar Mikael och Anders.


Förutom innehåll får vi också många frågor kring appliceringsområden för produkterna. Kan jag använda den här kallavfettningen till det här? Eller kan det här limmet funka till det här?  Kopplat till detta får vi också frågor och hur man ska använda produkten på bästa sätt. 

 

Vi upplever ofta att företag har fler kemiprodukter i sin verkstad än de behöver. Produkterna kan ha bäst-före-datum och i vissa fall kan de vara direkt olämpliga att använda för både personalens hälsa och för miljön. Här kan vi hjälpa till med en Kemiinventering och komma med förslag på ett mer optimalt sortiment. 


Kemiprodukter är inte att leka med

De måste förvaras säkert och hanteras med respekt. Vilka produkter skall absolut inte förvaras tillsammans och var hittar man snabbt säkerhetsdatablad om olyckan är framme? Här hjälper vi tillsammans med våra duktiga fältsäljare våra kunder. ”Det känns bra att vi kan leverera ett helt koncept för kemi. Vi är definitivt mycket mer än bara en produktleverantör på området.” 

 

Kundbehoven driver vår utveckling

Det absolut roligaste är att få vara ute hos våra kunder och se hur vårt kemikaliekoncept underlättar i vardagen, då känner man verkligen att vi varit med och gjort skillnad. Tack vare kontakten med kunderna får vi viktig feedback och idéer på produkter som vi skulle behöva ta in i sortimentet 

 

Vi brinner verkligen för de här produkterna, det sker ständigt produktutveckling och det är kul att få vara med och ta fram dessa nya produkter och sedan få se hur nöjda våra kunder blir med dem. ”Kemiska förbrukningsartiklar är Würths största produktområde, det finns nästan ingen kund som inte berörs av dessa produkter. Att få hjälpa och inspirera kunderna inom området är fantastiskt kul.”

 

Frågor?

Vill du ha hjälp med din kemikaliehantering eller tekniska frågor kring kemiska produkter? Kontakta din säljrepresentant eller Würths kundsupport.