Toggle navigation Meny - Trygghet och säkerhet

Trygghet och säkerhet

Kemihantering är komplext. Produkterna är många och ibland är det svårt att hitta rätt svar på frågan – vad är rätt för mig? Kemihantering är också omgärdad av många lagar och säkerhetsföreskrifter med betoning på hälsa och miljö. Men, kemihantering behöver inte vara krångligt. Inte med Würth som leverantör. Vi ser till att du har ett optimalt sortiment av produkter. Ofta kan vi dra ner på mängden produkter, vilket gör att mängden avfall minskar. Våra välutbildade säljare vet precis vad du behöver för din verksamhet och ger dig råd och support. Vi erbjuder även utbildningar inom kemihantering för dig och dina medarbetare. Med Würth och ORSY Kemi kan du känna dig trygg.

En pärm fylld av säkerhet

Låt oss hoppas att det aldrig händer. Men om en olycka med en kemiprodukt skulle inträffa är det viktigt att kunna agera snabbt. När du samarbetar med oss är du i trygga händer. Vi sammanställer en pärm med säkerhetsdatablad över alla Würth-produkter du använder. Bladen beskriver produkten och ger information om vad som måste göras om olyckan är framme. Pärmen placeras lätt åtkomlig, till exempel i kemiskåpet, och uppdateras löpande av oss enligt de senaste lagarna och föreskrifterna. Du kan alltid räkna med att din Würth-säljare har den senaste säkerhetsinformation om varje kemiprodukt i din verkstad.

Kemikalieregister - Chemical Manager Starter

I samarbete med EcoOnline erbjuder vi dig som kund Chemical Manager Starter. Ett kostnadsfritt kemikalieregister där du samlar all kemikalieinformation på ett ställe. Fördelarna är många, bland annat får du alla säkerhetsdatablad samlade på ett ställe, du kan enkelt sprida informationen i verksamheten och kontrollera vilka kemikalier som ger träff på kemikalielistor, t.ex. kemikalieinspektionens PRIO-lista.

OBS! Denna tjänst är till för de kunder som har kemiska produkter från Würth.

  • Alla dina säkerhetsdatablad samlade online

  • Alltid uppdaterade säkerhetsdatablad!

  • Du sparar tid genom att den senaste versionen av säkerhetsdatabladet alltid ligger i det digitala kemikalieregistret.

  • Enkelt att dela med sig!

  • Du kan enkelt dela med dig av informationen till alla anställda via en läslänk.

  • Trygghet vid revisioner.

  • Se vilka produkter som omfattas av en viss lagstiftning.