ORSY lagerhållning

ORSY Lagerhållning är genomtänkt in i minsta detalj. Grunden är vårt unika hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov.  Tillsammans med din säljare bestämmer ni hur hyllsystemet kan se ut för att passa er. Hur stor del av ORSY-konceptet du väljer att nyttja är upp till dig, du kan börja i liten skala och bygga ut det efter hand. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter i lagersystemet , med ORSY-konceptet kommer du varken att sakna material eller ha för mycket. Vi vet att du ger oss ett förtroende och gör allt för att du ska känna dig trygg. Vi sköter ditt lagersystem som om det vore vårt eget. Fyll i vårt kontaktformulär (öppnas i ny flik), så berättar vi hur!

Det här får du med ORSY Lagerhållning

• Samarbetsavtal
• Kontinuerliga besök från säljare
• Optimal avtalad lagernivå, min/max
• Hjälp med upplockning och märkning
• Hjälp med orderläggning, inventering och statistik

 

Självklart hjälper vi dig att bygga upp och montera ORSY-hyllorna (har du redan ett eget hyllsystem kan vi givetvis använda det). Vi packar till och med om dina förbrukningsartiklar till våra kartonger om du vill det. Kan det bli enklare?

 

Ladda ned produktblad om ORSY Lagerhållning här.

Produktblad

Letar du efter produktblad om ORSY Lagerhållning? De kan du ladda ner här.

Intresserad av orsy

Vill du veta mer om vårt ORSY-koncept? Fyll i vårt formulär (öppnas i ny flik) så kontaktar vi dig och berättar mer!

Hur vill du att ditt ORSY Hyllsystem ska se ut?

Bygg ditt individuella hyllsystem med olika ORSY® komponenter. Vi har massor med olika delar som uppfyller olika ändamål. Till exempel hyllplan för kartonger, gängstänger och dunkar. Låsbara skåp, lådhurtsar och hyllplan för förvaringslådor. Kemiskåp för rätt förvaring av kemi och verkstadsskåp. Bläddra i broschyren och se hur de olika komponenterna kan skapa ditt optimala hyllsystem.

orsy_lagerhallning.jpeg