ORSYscan

Öka lönsamheten med ORSYscan.

På de flesta fordonsverkstäder används stora mängder förbrukningsmaterial. Problemet är att allt inte hamnar på kundernas fakturor. En och annan odebiterad skruv kostar inte så mycket, men när det börjar bli stora mängder, försvinner stora intäkter. Würth har utvecklat ett ORSYscan-system, en databaserad lösning som gör att du kan skapa ett fakturaunderlag för förbrukningsmaterialet.

Varje förbrukningsprodukt får en streckkod som scannas av och registreras. Med ORSYscan kan mekanikerna registrera varje förbrukningsprodukt de använder för ett specifikt jobb, vilket betyder att allt som förbrukas också debiteras. ORSYscan gör att du kan ta betalt för varenda liten skruv – och enkelt öka dina intäkter.  

Din Würth-säljare sätter upp streckkoder och hylletiketter och installerar programvaran, som innehåller alla artikelnummer och priser.

ORSYscan är en ”stand alone”-lösning, men kan också integreras med marknadens vanligaste affärssystem.

Vill du enkelt öka lönsamheten? Använd ORSYscan. Problemet i många verkstäder och byggprojekt är att allt förbrukningsmaterial inte hamnar på kundens faktura.

Würth har utvecklat ORSYscan, en databaserad lösning som gör att du kan skapa ett fakturaunderlag för förbrukningsmaterialet. Varje förbrukningsprodukt får en streckkod som scannas av. Produkten registreras och hamnar därmed på fakturan för det specifika jobbet. Enkelt, säkert och lönsamt.

Genom att ta betalt för allt förbrukningsmaterial får du kontroll på förbrukningen och kan tjäna tusentals kronor extra varje år. Och kunden får ett fakturaunderlag som specificerar exakt vad som har förbrukats och kan känna sig trygg med att debiteringen är rätt.