Välkommen till Würth i Jönköping!

Här får du träffa våra kunniga medarbetare Mikael och Jimmy som vet allt du behöver veta om kvalitetsprodukter för yrkesproffs. Butiken har funnits i Jönköping sedan 2006 och här finns allt du behöver av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, kemi, fästmaterial och mycket mer. Här erbjuds du även tjänster som besiktning av fallskydd och scanning av din fot för tillpassning av arbetsskor. Dessutom kan du skräddarsy din egen sortimentslåda med det sortiment som passar just dig. Vi hjälper självklart till med påfyllnadsservice eller utbyteslåda när du behöver fylla på. Mikael och Nanna finns på plats för att guida dig genom sortimentet och hjälpa dig som kund att lösa dina problem!

 

Varmt välkommen in, vi bjuder gärna på en kopp kaffe!

Tillgänglighet för dig

Våra butiker håller öppet som vanligt så att du ska kunna få dina varor leverarde på det sätt som passar dig bäst. Butikerna har även infört extra hygienåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Välkommen på Oktoberfest i våra butiker!

Äntligen är det dags för Oktoberfest! Under hela september har vi kampanjpriser i butikerna. Mellan den 11-22 september firar vi extra med Würth-veckor. Då bjuder butikerna på bratwurst och lättöl. I butikernas orderlotteri kan du vinna snygga ölsejdlar.

Läs mer om Oktoberfesten här

Butikskampanj september

I månadskampanjen för september hittar du massor av produkter till extra bra priser i våra butiker.

Bläddra i kampanjbladet

Würth kundklubb

I september kan du som är eller blir medlem i Würths kundklubb köpa ett Bitssats 1/4" för endast 295 kr. Erbjudandet gäller endast i butik.

Besikta ditt fallskydd!

Du glömmer väl inte bort att ditt fallskydd behöver besiktas? Kom gärna in i butiken så hjälper vi dig med det.

Läs mer om fallskydd

Vi är bäst på fäst!

I våra butiker har vi fästmaterial som håller vad vi lovar. Dessutom riktigt duktig personal som guidar dig rätt.

Läs mer om fästmaterial