banner_hiss.jpeg

Hiss

Würth har ett brett utbud av produkter, tjänster och service som passar för dig som jobbar med hiss. 

I våra butiker hittar du ett anpassat sortiment framtaget speciellt för hiss och med hjälp av vårt servicekoncept ORSY hjälper vi dig att hålla ordning på förbrukningen. Läs mer om våra tjänster och om hur du kan göra smidiga inköp online eller i våra butiker.

 

Tjänster och service

Würth erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar dig som jobbar inom hiss. Vi erbjuder bland annat Bilinredning där vi hjälper er få till en anpassad lösning som underlättar ert dagliga arbete. Med hjälp av vår kemikaliehantering kan du effektivisera din hantering av kemikalier. Läs mer om våra tjänster nedan.

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Läs mer

Fallskydd

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

Läs mer

Bilinredning

Vi skräddarsyr din servicebil efter dina behov med vår egentillverkade bilinredning och de tillbehör och den extrautrustning som du önskar.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer

E-handel och butik

I våra butiker hittar du ett anpassat sortiment för hiss. Med hjälp av vår e-handel och app så kan du också göra smidiga inköp när något saknas på hyllan.

 

Anpassat sortiment

I våra butiker har vi samlat ett anpassat sortiment för dig som jobbar inom hiss.

Hitta butik

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Handla på nätet - hämta i butik

Du kan beställa varor i lugn och ro när det passar dig i Würths e-handel. När ditt paket är klart för avhämtning i din Würth-butik ringer vi dig.

Läs mer

ORSY - servicekoncept

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet. Läs nedan om några av våra ORSY-tjänster. Vill du se hela vårt utbud kan du läsa mer här. 

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

Läs mer

ORSY smart

ORSYsmart är den perfekta lösningen dig som vill slippa springa mellan våningsplan på exempelvis ett bygge för att få tag på förbrukningsmaterial.

Läs mer

ORSY-Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

Läs mer