LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Hiss

Hiss

Würth har ett brett utbud av produkter, tjänster och service som passar för dig som jobbar med hiss. I våra butiker hittar du ett anpassat sortimet framtaget speciellt för hiss och med hjälp av vårt servicekoncept ORSY hjälper vi dig att hålla ordning på förbrukningen. Läs mer om våra tjänster och om hur du kan göra smidiga inköp online eller i våra butiker.

 

 
 

Tjänster och service

Würth erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar dig som jobbar inom hiss. Vi erbjuder bland annat Bilinredning där vi hjälper er få till en anpassad lösning som underlättar ert dagliga arbete. Med hjälp av vår kemikaliehantering kan du effektivisera din hantering av kemikalier. Läs mer om våra tjänster nedan.

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Fallskyddstjänster

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

Würth bilinredning

Vi skräddarsyr din servicebil efter dina behov med vår egentillverkade bilinredning och de tillbehör och den extrautrustning som du önskar.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom hiss.

Produkttips

E-handel och butik

I våra butiker hittar du ett anpassat sortiment för hiss. Med hjälp av vår e-handel och app så kan du också göra smidiga inköp när något saknas på hyllan.

Digitala lösningar

Würth har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt, se vilken som passar dig bäst.

Anpassat sortiment i butik

I våra butiker har vi samlat ett anpassat sortiment för dig som jobbar inom hiss.

Handla på nätet - hämta i butik

Du kan beställa varor i lugn och ro när det passar dig i Würths e-handel. När ditt paket är klart för avhämtning i din Würth-butik ringer vi dig.

ORSY - servicekoncept

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet. Läs nedan om några av våra ORSY-tjänster. Vill du se hela vårt utbud kan du läsa mer här

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

ORSYSMART

En perfekt lösning för dig som t.ex. arbetar på en arbetsplats i ett bygg- eller installationsprojekt där du vill slippa springa mellan våningsplan.

ORSY Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

Kundcase

 

För Kone kommer säkerheten alltid först

Kone Sverige AB har varit Würth-kunder sedan 2006. Fredrik Gustafsson är Arbetsmiljöchef på Kone och ansvarig för att företagets arbetsmiljöarbete ska fungera bra...

 

TK Elevator - effektiviserar sin kemihantering med hjälp av Würth

TK Elevator är en världsledande tillverkare av hissar och rulltrappor. Kvalitet är företagets signum och produkterna är tillverkade i Europa. I Sverige har TK Elev 150 anställda och bland kunderna återfinns...